December månad

2010-12-21 @ 18:30:46

Ja, nu är december snart slut, jul- och nyårsfirande närmar sig! December har varit en riktig vintermånad och bjudit på både snö i mängder och skarp kyla även här i Östergötland. På jobbet pratades det om 70 cm snö på gärdena och temperaturen har krupit ner till -25 flera gånger.

Imorse när jag kom till jobbet var det så vackert som bara en fin vinterdag kan vara och jag kunde inte låta bli att fota lite med mobilen! Utsikten var inte helt fel i soluppgången...








1 december

2010-12-01 @ 15:13:09

Idag är det första december och vintern gör sig påmind. Kylan biter i kinderna och nästippen och det är nästan svårt att andas när man är ute. Imorse bara sjönk och sjönk temperaturen när jag körde mot jobbet. När jag kom fram fick jag veta att det varit -29 där tidigare på morgonen! Ett riktigt köldhål! På väg hem varierade temperaturen från -11 (i stan) till -25 grader (på Vikbolandet)... Det är skönt med stolsvärme!

Nu är jag hemma ett tag innan jag ska tillbaka på möte på jobbet och efter det blir det lite jul-/adventsmys med arbetskamraterna. Jag ska strax öppna första luckan i min chokladkalender! =) Har ni någon adventskalender i år, med eller utan choklad? Så här ser min ut: