OS-mössan

2010-02-25 @ 22:57:53

Patrik har virkat en OS-mössa! Den blev lite stor, hihi. (Fast den kan sitta bättre om man drar bak den lite)

Lördagsmys

2010-02-21 @ 22:58:18



Såhär trevligt hade vi det igår kväll. =)

Igår eftermiddag trotsade jag och Patrik snöstormen för att gå ut och handla lite. Sedan kunde vi mysa under kvällen!
 
Gott fika (Det blev lördagsfika istället för söndagsfika eftersom vi varit på "fixarsöndag" på Trappan idag)
God middag
Melodifestivalen
Ost, kex och vin (Köpte bl.a. en fin ost på Norins)
OS (Vilket spännande längdlopp det var! Ibland är det kul att vara svensk!)

Riktigt slappt och skönt var det... och gott, hehe.

Årets första...

2010-02-16 @ 22:53:37

Det här blev kvällsfikat idag, semla och te! Det var årets första för mig, får se om det blir fler. Jag gillar semlor, men älskar dem inte, hehe. Gillar ni semlor? Hur äter ni dem?

Klippdocka

2010-02-16 @ 21:31:51




Tjejer - hade ni klippdockor när ni var små? Jag tror jag hade någon iaf... Annars är ju klassikern Barbie! De lekarna gick väl mest ut på att byta kläder och hitta på nya outfits (kombinerat med någon sorts Mamma-Pappa-Barn lek)!?

Jag brukar läsa blondinbellas blogg och idag tipsade hon om www.polyvore.com där man kan göra egna kollage och kombinera outfits. Jag tog fram min mest tjejiga sida och hittade sakerna ovan som jag gärna skulle ha på mig på något festligt tillfälle. Jag är normalt inget mode-freak, men det var lite roligt att leta bland klänningar, skor, accessoarer m.m. och försöka kombinera ihop något bra. =) Testa själv... ;)

 

Alla ♥ Dag

2010-02-14 @ 21:06:42

Idag är det alla hjärtans dag. En dag för både kärlek och vänskap. Jag skickar därför tankar till familj och vänner som är långt ifrån mig... Hoppas ni har haft en bra dag!

Idag har jag och Patrik myst med fika på stan (tack till min familj som skickade pengar som vi använde) och ett biobesök. Jag valde film och det blev Valentines day, dagen till ära. ;) Filmen var bra, en ganska typisk romantisk komedi. Kanske inget mästerverk, men ändå bra, den fyller sitt underhållningssyfte. =)

Nu är det dags för lite Alfapet, hoppas att jag får vinna! Spelet är ganska nytt och hittills har Patrik vunnit alla gånger... Wish me luck!

Helgen

2010-02-07 @ 13:55:41

Söndag igen då, snart ny vecka med nya tag och nya äventyr(?)

I fredags var det som sagt dags för schlager-fest - ett mycket bra tema! =) Jag blir glad av schlagermusik och som en kompis sa - alla har en relation till schlager och vet vad det handlar om, oavsett om man älskar det eller hatar det.

Alla hade ansträngt sig mycket med sina kläder, vilket var kul. Carola, Linda Bengtzing, ABBA, Herreys, Tommy Körberg, Jessica Andersson, Nanne Grönvall var några exekmpel på artister som gästade Trappan. Kvällens huvudperson var självklart Charlotte Perelli!



Igår tog Patrik och jag en rejäl sovmorgon eftersom det blev sent i fredags. Vi var en sväng på Trappan för att hjälpa Josse att starta upp inför en sittning (eftersom hon skulle komma lite senare). Kvällen spenderades i TV-soffan, självklart ville jag titta på melodifestivalen från Övik. Ingen av låtarna var -wow- men jag tycker att de som gick vidare var okej iaf...

Idag har vi städat och snart ska vi iväg och köpa söndagsfika. =) Sedan händer inte så mycket tror jag... Vi ska nog spela lite Wii och titta på tv och så.

Hoppas ni också har haft en trevlig helg!

Film

2010-02-06 @ 14:38:39

Det kommer flera nya filmer nu som jag är lite sugen på att se. Biosugen någon? ;)

Den ena är Josef Fares "Farsan". Gillade ju både Jalla Jalla och Kopps, så jag tror att den här kan vara rolig också...




En annan film som känns lite "feel-good" är Valentine's day.

 

Schlagerfest

2010-02-05 @ 11:44:45

Idag är jag hemma... igen. Två schemafria dagar den här veckan... lyx! Ska väl läsa lite, men inte så mycket mer. =)


Istället ska jag pilla lite med min outfit inför kvällens födelsedags-/schlagerfest. Klädkoden, eller kravet för att få komma, är melodifestivalen genom tiderna, så det kommer garanterat bli stjärnspäckat. ;) Det blir alltså inte Patrik och Maria som går på fest ikväll utan Per Herrey och Kim Kärnfalk, hihi. Patrik hjälpte mig att fixa accessoarer igår. Blir nog ganska bra tror jag, men det är ingen prisvinnande utklädnad precis. Det kan kanske komma en bild sen...

På lördag drar det stora schlager-kalaset igång också, från Övik t.o.m. Det har jag tänkt titta på, jag tycker det är roligt med melodifestivalen. =)

Annars händer inte så mycket. Det har slutat snöa för den här gången, ser ganska fint ut ute nu... Vi har dock funderat lite på om vi borde skotta vår balkong! Det är en del snö på den. =P

Gröna fingrar...

2010-02-01 @ 19:58:11



Nej tyvärr har nog varken jag eller Patrik särskilt gröna fingrar. =( I vår lägenhet finns totalt tre gröna växter... En har iofs blommat om, men såhär ser en annan stackare ut. Den slängs förmodligen. Tack mina vänner (jag fick den i födelsedagspresent), jag tror jag har dödat den! Haha.

Någon som har några bra tips på hur man håller sina växter vid liv? Eller bra, lättskötta sorter som vi kan köpa?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad händer annars då?

Tentan gick bra (för er som inte vet)!
Ny kurs har börjat - Ljud och ljus.
En vän har fått barn och en annan åkt till Italien.
Vinterkravall i lördags och jag jobbade sittning innan. Kvällen blev trevlig - över 900 pers inne och försäljningrekord! Jag, Patrik och Isabelle dansade lite, plockade disk, drack varm choklad med mintu och hängde med personalen...
Vädret varierar - antingen är det kallt, snöar eller som nu, slask. Det värsta vädret av alla. =(

För att summera det - Det mesta rullar på som vanligt...