Spel och film

2010-09-18 @ 23:23:21

Som vanligt är jag en dålig bloggare, hehe. Det har dock inte hänt så mycket sen sist jag skrev... Patrik och jag har varit på en shoppingtur till IKEA och jag har jobbat som vanligt. Det rullar på.

Idag har vi haft lite folk över på spel-dag. Vi spelade Patriks nya "A touch of evil" vilket var roligt. Hoppas på fler omgångar snart så man lär sig ordentligt och kan prova den mer avancerade varianten.

Patrik jobbar på Trappan ikväll, så jag är ensam hemma. Har precis tittat på "Shutter island" som jag hyrt via datorn. Den var riktigt bra. Lite creepy och mycket förvirrande, hehe. Men helt klart sevärd.

Lugn helg

2010-09-04 @ 20:03:06

Sitter ensam i soffan ikväll, precis som igår kväll. Patrik jobbar som hovmästare på sittning på Trappan. Jag tar det mest lugnt, surfar och tittar på TV. Kurerar mig lite från en förkylning. Nu ska jag titta på film, Finding Neverland.

Idag lånade jag en ny bok på biblioteket också, Månsystrar. Har bara läst tre kapitel än, men än så länge verkar den bra. Biblioteket är en fantastisk plats egentligen! Man kan låna böcker man länge haft lust att läsa, böcker man blivit tipsad om och som idag, böcker som man bara hittar på en hylla...

Hoppas ni har en bra helg!