Bokrean

2011-02-23 @ 19:59:49

Idag startade bokrean och eftersom jag slutade tidigt tog jag en sväng på stan efter jobbet. Kollade in bokrean på tre ställen och gjorde två inköp, 59 kr st:

   Finns inte på kartan av Carin Hjulström

   Postcard killers
av Liza Marklund och James Patterson

Jag tycker att det är roligt med bokrean! Brukar alltid köpa något, mest för att det är så roligt att köpa böcker. =) Jag behöver kanske inte alltid böckerna i min samling, men jag gillar att köpa böcker (även om jag gillar att låna på biblioteket också).

Någon mer som gillar att handla på bokrean? Har ni några boktips (på rean eller över huvud taget)?

Alla hjärtans dag

2011-02-14 @ 18:07:16

Idag skänker jag lite extra kärlek och omtanke till nära och kära. Jag är inte jätteförtjust i det komersiella med den här dagen, men annars tycker jag att det är lite mysigt. Min familj är ju långt borta, men jag tänker på dem och firar istället med Patrik.

Idag har vi varit på stan och fikat på ett mysigt café och just nu lagar han middag till mig (jag får inte ens komma in i köket!).

Igår frågade jag vad jag kunde göra för honom och då fick jag svaret att han ville ha rosor, så det fick han! När jag kom hem med dem stod redan en vas med rosor framme, från honom till mig, så vi slog ihop allt till en stor bukett. Det var visserligen pga att vi har för få vaser som passar, men det kan ju bli en fin symbolik i det hela också om man vill tänka så. ;)

Ikväll ska jag gå och träna och efter det blir det nog lite mys med ost och kex som blev över från i lördags...

Har ni gjort något särskilt idag och vad tycker ni om Alla hjärtans dag?

Gott nytt år

2011-02-03 @ 18:59:27

Idag firas det kinesiska nyåret och vi går in i kaninens år. Läste en artikel på Aftonbladet om detta och fick reda på att jag är född i Oxens år. Det står också om den kinesiska kalenderns 12 djur och om oxen kan man läsa:

"Ofta ärliga, tålmodiga och arbetsamma personer. Ledartyper men dåliga på kommunikation."

Stämmer det in på mig och alla andra 85:or tro? Mer info finns bl.a. på Wikipedia

2 februari 2011

2011-02-02 @ 20:24:16

Idag slutade jag kl 14 så jag hade tid att ta en snabb runda på stan och även en promenad innan solen gick ner. Tog med mig kameran ut för att testa den. Nu måste jag bara ta mig tiden att lära mig lite mer om slutare, bländare, iso, vitbalans och allt vad det kan vara! Nu har jag ju möjlighet att göra manuella inställningar så det vore ju bra att kunna knepen för att få fina bilder. =)

Norrköping är just nu ganska smutsigt och grått, men visst finns det ljuspunkter...