Träning

2011-01-31 @ 17:43:53

För ett par veckor sedan köpte jag ett nytt träningskort på Friskis. Ett helt år ska jag jympa är det tänkt! =) Förhoppningsvis ska jag få lite pengar för det från jobbet också, kommunens friskvårdsbidrag...

Jag har tänkt på att när det gäller träning pratas det mycket om att sätta upp mål. Viktnedgång, ett lopp man ska springa osv. Jag har just nu inget långsiktigt mål utan tränar mest för att må bra. Däremot tror jag det är bra med kortsiktiga mål och planering. Efter varje pass funderar jag därför ut nästa gång jag ska träna. Tror det är bra, att bestämma i förväg, kanske gå med en vän. Det är lättare att ta sig iväg om man är mentalt förberedd på att träna.

Nu har jag dock blivit lite snuvig så träningen får vänta ett tag. Jag känner mig iaf taggad till att träna, så förhoppningsvis blir det inte alltför svårt att komma iväg nästa gång. =)

Mitt 2010

2011-01-01 @ 22:13:49

Såhär första dagen på det nya året tänkte jag sammanfatta mitt 2010 lite...

I början av året
pluggade jag fortfarande, vårterminen ägnades åt kemiska experiment och exkursioner i naturen. Jag roade mig exempelvis med en schlagerfest, där jag var utklädd till Kim Kärnfalk och Patrik en av bröderna Herrey. (De andra två fanns också på festen)

    

Viktiga händelser är att jag tog examen i juni och fick jobb i mitten av augusti! Jobbet medförde att vi fick lov att skaffa en bil som hittills rullar på mycket bra.

    

I juni fick jag äntligen åka till Paris som var en mycket fin stad som jag gärna återkommer till! Vi hann med mycket sightseeing, bl.a. en jättebra gratis vandring till många kända ställen...

    

Sommaren spenderades i Norrköping, Växjö och Övik. Midsommar firades i Växjö, vi var på Warhol-utställning, gjorde en utflykt till Ulvön m.m.

    

    

Musikaliskt var 2010 ett bra år. Vi var på konserter under Munken in the park och såg bl.a. Oskar Linnros som vi även lyssnade på när han hade konsert på Skandiateatern i december. I juli var vi i Linköping och såg Melissa Horn, Laleh och Lars Winnerbäck. (Härnäst ser vi fram emot Salem al Fakir i mars...)

    

Vintern blev en riktig vinter med kyla och ordentligt med snö även i Östergötland. Sagolikt vacker ibland... Jul och nyår spenderades i Övik och jag hade uppenbarligen varit snäll i år, för jag fick en del klappar, bl.a. ett halsband, en handduk, badgrejer, presentkort på Cubus och pengar. Pengarna kommer förmodligen gå till en ny kamera. =)

    


(Bilderna går att klicka på för att se dem i större version)

Nu blickar jag fram mot 2011 som förhoppningsvis blir ett bra år med många härliga stunder!